ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ασφάλειες για Ιδιώτες

ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εξασφάλισε το μέλλον των παιδιών σου.

Γιατί χρειάζεστε ένα πρόγραμμα για το μέλλον των παιδιών σας;

  1. Το όνειρο κάθε γονιού είναι να δει τα παιδιά του να αποκτούν τα κατάλληλα εφόδια για να μπορούν να ανοίξουν από μόνα τους τα φτερά τους και να πετάξουν χωρίς την βοήθεια τους
  2. Το κόστος της ανώτερης εκπαίδευσης είναι συνήθως δυσβάστακτο. Σήμερα η ανώτερη εκπαίδευση κοστίζει ολόκληρη περιουσία.
  3. Ο οικονομικός προγραμματισμός είναι απαραίτητος. Είναι προτιμότερο να αρχίσετε αποταμίευση όσο πιο ενωρίς γίνεται. Το κόστος δανειοδότησης από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα είναι σχεδόν διπλάσιο από ότι οι συνεισφορές σας σε ένα ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα. Με το ολικό κόστος δανείου (δάνειο συν τόκος), εάν κάνεις ένα ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα συγκριτικά σχεδόν σπουδάζεις 2 παιδιά.

 

Σπουδαστικό Πρόγραμμα

Προσφέρει:

  • κεφάλαιο για εκπαιδευτικούς σκοπούς
  • ασφαλιστική προστασία σε περίπτωση απώλειας ζωής
  • προστίθενται και άλλα ωφελήματα

 

Βασική κάλυψη:

  • Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, θα καταβληθεί στον ιδιοκτήτη ή στους δικαιούχους του το επιλεγόμενο ασφαλισμένο ποσό ή το επενδυόμενο ποσό, όποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερο.
  • Προσφέρει αποταμίευση για εκπαίδευση και συνδυάζει ασφαλιστική προστασία από το κίνδυνο απώλειας ζωής με δυνατότητα προσθήκης και άλλων ωφελημάτων.